Data Linking

data linking graph
isaac-smith-6EnTPvPPL6I-unsplash

Добродојдовте на официјалната страна на Друштвото Дата Линкинг Вештачења

lukas-blazek-mcSDtbWXUZU-unsplash
Доверба, професионалност и сигурност во работењето
matt-chesin-ZI-vWZBbwj8-unsplash
Тука сме доколку ви требаат:

- Стручни наоди изготвени од вешти лица од различни области
- Проценки од сите области
- Регистрации на фирми
- Правни совети
- Консултации со сметководител

alizee-baudez-npJkoTc0P8s-unsplash
6 Сет антикризни мерки

Од страна на Владата се усвоени седум мерки од шестиот пакет на антикризни мерки кои се однесуваат на најпогодените сектори од корона кризата ...

chris-ensminger-yJDZTDeHeG8-unsplash
Материјално, сметководствено и финансово работење

Вештачењата од оваа област се најчесто поврзани со утврдување напобарувањата и обврските во должничко доверителските односи ...

previous arrow
next arrow
vestacenja

Вештачења 

Друштвото за вештачење Дата Линкинг Вештачења ангажира вешти лица со важечки лиценци издадени од страна на Министерството за правда од повеќе области …

procenkaa

Проценки

Друштвото за вештачење Дата Линкинг Вештачења …

soveti icon

Правни совети

Друштвото за вештачење Дата Линкинг Вештачења  …

registracijaa

Регистрација на друштва

Нашите клиенти и соработници  може да добијат комплетна …

accounting

Сметководство и консалтинг

За потребите на вештачењата се консултираме со овластен …

Зошто ДАТА ЛИНКИНГ?

15 Години искуство

01_iskustvoBlck

Стручен експертски тим

03_doverbaBlc

Висока доверба кај судовите

04_transparentBlck

Транспарентност во работењето

05_klientiBLck
0

Клиенти

06_vestacenjablck
0

Вештачења

07_reviziiblck
0

Ревизии